در راهنماي يادگيري فتوشاپ به شما آموزش مي دهيم که چطور اين نرم افزار قدرتمند را بهينه تر ياد بگيريد و زمان کمتري صرف يادگيري فتوشاپ کنيد.


 


اين روز ها تصاوير را همه جا مي توان ديد، استفاده از تصاوير به ترند اين روز هاي دنيا تبديل شده است. اگر کمي به اطراف خود نگاه کنيد، انواع استفاده ها از تصاوير را مي توانيد ببينيد، حتي شبکه هاي اجتماعي مختص تصاوير داريم که کاربران ميلياردي دارند.


 


دسته بندي تصاوير ديجيتالي:


اگر به طور کلي بخواهيم تصاوير را دسته بندي کنيم مي توانيم آن ها را در سه دسته مجزا جا دهيم؛


1 – تصاويري که با استفاده از دوربين هاي مختلف ثبت مي شوند و هيچ ويرايشي روي آن ها اعمال نمي شود.


2 – تصاويري که با دوربين ها ثبت شده اند ولي با استفاده از نرم افزار هاي مختلف، ويرايش شده اند.


3 – تصاويري که تماما با استفاده از نرم افزار ها، ايجاد شده اند.


در اين مقاله ما با دسته اول کاري نداريم و به دو دسته ديگر مي پردازيم؛ محال است که تا به حال کلمه فتوشاپ را نشنيده باشيد، اين کلمه به قدري در ميان مردم معروف و مرسوم است که بسياري مواقع به جاي ويرايش عکس، فتوشاپ عکس گفته مي شود.


فتوشاپ يکي از اصلي ترين نرم افزار هايي است که براي ويرايش و ساخت تصاوير مورد استفاده قرار مي گيرد. اين برنامه بر خلاف تصور عمومي، اصلا نرم افزار جديدي نيست و عمر آن به سي سال (از سال 1990) مي رسد.


براي اين که به يک گرافيست تبديل شويد، لازم است که حداقل به نرم افزار هاي فتوشاپ و ايلوستريتور تسلط کامل داشته باشيد، در اين مقاله قصد داريم که راهنمايي کاملي از نحوه يادگيري فتوشاپ و متخصص شدن در آن خدمت شما ارائه دهيم. در مقاله هاي بعدي اين کار را براي نرم افزار ايلستريتور نيز، تکرار خواهيم کرد.


چگونه فتوشاپ را ياد بگيريم؟


همان طور که مي دانيد، فتوشاپ يک نرم افزار حرفه اي و تخصصي است، بنابراين نمي توانيد با آن مثل ساير نرم افزار ها کار کنيد. براي اين که بتوانيد از اين نرم افزار استفاده کنيد، بايد دانشي کامل در اين زمينه داشته باشيد.


محيط اين نرم افزار بسيار پيچيده است و با نگاه کردن به منو هاي آن نمي توان نحوه کارکرد آن را آموخت، اما چه بايد کرد؟‌ در اين جا مراحلي را براي يادگيري فتوشاپ ذکر مي کنيم که اگر به صورت گام به گام آن ها را طي کنيد، در نهايت به يک متخصص فتوشاپ تبديل خواهيد شد.


مراحل يادگيري فتوشاپ :


براي آموزش اصولي در هر زمينه اي نياز به طي کردن يک سلسله مراتب هست تا بتوانيم با زمان مناسب، بازدهي کافي داشته باشيم.
البته با مطالعات پراکنده و بدون نظم هم مي توان به جواب رسيد،اما زمان بيشتري را از دست خواهيم داد.
به همين منظور تصميم به ايجاد اين مطلب گرفتيم که اميدوارم براي شما همراهان عزيزم مفيد باشه.


يادگيري مفاهيم پايه اي گرافيک :‌


پيش از شروع يادگيري فتوشاپ، بايد به صورتي نسبتي اطلاعاتي از تصاوير، فرمت هاي مختلف، رنگ ها، پيکسل و لايه هاي تصوير به دست آورديد. اين ها مفاهيم بسيار ساده اي هستند که با جستجو در اينترنت به راحتي مي توانيد اطلاعات کاملي از آن ها به دست آوريد.


نکته براي مبتدي ها :‌ فتوشاپ نرم افزار ايجاد يا ويرايش تصاوير است و با آن نمي توان فايل هاي ويدئويي را ويرايش کرد.


نصب فتوشاپ :‌


مسلم است که براي شروع يادگيري فتوشاپ بايد ابتدا آن را نصب کنيد، زماني که براي اين کار اقدام کنيد،‌ با نسخه هاي مختلفي از فتوشاپ رو به رو خواهيد شد. پيشنهاد ما به شما نصب نسخه adobe Photoshop cc 20 است که نسبت به ساير نسخه ها پايداري بيشتري داشته و نيازي به درگير شدن با کرک هاي مختلف ندارد.
با يک جستجوي ساده در اينترنت سايت هاي مختلفي را مي توانيد پيدا کنيد که اين نسخه از فتوشاپ را به صورت رايگان براي دانلود قرار داده اند.


آشنايي با محيط فتوشاپ :‌


زماني که نرم افزار فتوشاپ را باز مي کنيد با محيطي رو به رو مي شويد که شبيه به هيچ يک از نرم افزار هاي عمومي که تا به حال استفاده کرده ايد، نيست.


عکس از محيط فتوشاپ


در سمت چپ تصوير ابزار هاي فتوشاپ را مشاهده مي کنيد که مهم ترين قسمت فتوشاپ است. زماني که وارد کار با نرم افزار فتوشاپ شويد، بيشتر از همه با اين ابزار ها سر و کار خواهيد داشت.


نوار ابزار فتوشاپ


در سمت راست و بالاي تصوير شاهد قسمت انتخاب رنگ هستيد که معمولا نيازي به کار کردن مستقيم با آن نيست . اما زير اين قسمت، يعني سمت راست و پايين تصوير، قست لايه ها را داريم که نياز است به طور کامل آن را ياد بگيريد، در فتوشاپ تصاوير از لايه هاي مختلف ايجاد مي شوند و اگر نحوه کار با اين لايه ها را ندانيد، نمي توانيد به آساني با اين نرم افزار کار کنيد.


پالت رنگ فتوشاپ


در قسمت بالاي تصوير نيز، شاهد منوي هاي فتوشاپ هستيم که هر يک شامل زير منوي هاي مختلفي است که با انتخاب آن ها مي توان انواع عمليات هاي ساده و پيشرفته را در فتوشاپ انجام داد.


منوي فتوشاپ و گزينه هاي تنظيمات ابزار


مهم ترين قسمتي که بايد در ابتدا ياد بگيريد، ابزار هاي فتوشاپ يعني آي هاي موجود در سمت چپ فتوشاپ است.


براي اين کار کافي است، يک عکس را وارد فتوشاپ کرده و يک به يک اين ابزار ها را روي آن تست کنيد، اگر نيازي به گرفتن اطلاعات کامل از اين ابزار ها داشتيد، مي توانيد از اين لينک استفاده کنيد:‌


آموزش تولبار فتوشاپ به زبان فارسي ( به زودي)


تمرين ابزار ها و لايه ها:‌


پش از اين که به مراحل بعدي برويد، لازم است از داشتن تسلط کامل روي ابزار ها و قسمت لايه هاي فتوشاپ، مطمئن شويد. حتي اگر اين کار چند هفته نيز طول بکشد، بايد آن را به درستي انجام داده و روي اين قسمت ها مسلط شويد.


يادگيري و تمرين ويرايش هاي مختلف:‌


حالا که به ابزار ها و لايه ها در فتوشاپ مسلط شديد، لازم است که آن ها را براي انجام ويرايش هاي حرفه اي روي تصاوير استفاده کنيد، براي اين کار کافيست در اينترنت افکت هاي مختلف را جستجو کنيد؛ براي مثال مي توانيد در اينترنت عبارت “ چگونه در فتوشاپ پس زمينه تصوير را حذف کنيم؟” را جستجو کنيد تا سايت هاي مختلفي را پيدا کنيد که اين کار را همراه با مثال هاي مختلف آموزش مي دهند. البته واضح است که اگر جستجو هاي شما به زبان انلگليسي باشد، نتايج بهتر و کامل تري پيدا خواهيد کرد.


نکته مهم :‌ بهترين روش يادگيري فتوشاپ، انجام دادن آن است. بايد خود را با مشکلات مختلف درگير کنيد تا بتوانيد به اين نرم افزار مسلط شويد، هيچ راه سريع و آساني براي يادگيري فتوشاپ وجود ندارد. بهترين روش اين است که پروژه هاي مختلفي را براي خود تعريف کرده و با جستجو در اينترنت و کار با قسمت هاي مختلف فتوشاپ آن ها را به انجام برسانيد.


براي يادگيري تکنيک هاي فتوشاپ مي توانيد به قسمت آموزش فتوشاپ هم سر بزنيد.


حرفه اي شويد!


چيزي که شما را به يک طراح تبديل مي کند، دانش فتوشاپ نيست، بلکه ايده شما و نحوه پياده سازي آن در نرم افزار فتوشاپ است. لازم است که به طور مرتب کار هاي حرفه اي تر ها را دنبال کنيد تا از آخرين متد ها و مد هاي طراحي و ويرايش تصاوير اطلاع پيدا کنيد. براي اين کار مي توانيد از شبکه هاي اجتماعي مختص طراحان مثل dribbble  استفاده کنيد.


نکته اضافي:‌ استفاده از يوتيوب براي يادگيري فتوشاپ :‌


همانطور که مي دانيد، يوتيوب گنجينه عظيمي از ويدئو هاست که به طور روزانه نيز به تعداد آن ها افزوده مي شود. يکي از مهم ترين و مفيد ترين استفاده هايي که از اين وبسايت مي توان کرد، يادگيري مهارت هاي مختلف است. هر چيزي که بخواهيد را مي توانيد با ويدئو هاي موجود در آن به آساني و در مدت زمان کمي ياد بگيريد، هر جايي از يادگيري فتوشاپ که مشکل برخورديد، مي توانيد آن را به صورت انگليسي (ترجيحا) يا فارسي در يوتيوب جستجو کنيد، حتما چند ويدئو درباره آن پيدا خواهيد کرد. اگر قصد استفاده از يوتيوب داريد کانال Danial TV را هم فراموش نکنيد و با زدن کليد subscribe مطالب کانال من را دنبال کنيد.


اگر با يوتيوب آشنا نيستيد، مي توانيد اين مطلب را مطالعه کنيد :


آموزش کار با يوتيوب


کلام آخر راجع به يادگيري فتوشاپ


فتوشاپ دنياي عجيب و بي کراني دارد که هرچه قدر در آن وارد شويد باز هم درهاي مخفي بسياري براي کشف و کنجکاوي وجود دارد.فتوشاپ در زمينه هاي مختلف کاربردهاي گوناگوني دارد و شايد شما هرگز نتوانيد به همه ي آن ها مسلط شويد، اما مي توانيد براي خودتان اهداف و زمينه هايي مشخص کنيد و يادگيري خودتان را محدود به همان گزينه هاي مد نظر خودتان کنيد.


راستي، شما دوست داريد از فتوشاپ در چه زمينه اي استفاده کنيد؟


لينک هاي کوتاه اين مطلب :راهنماي يادگيري فتوشاپ


 


https://danialtaherifar.ir/photoshop-tutorials-guide/

رسم نيم دايره در نرم افزار Adobe illustrator

راهنماي يادگيري نرم افزار فتوشاپ

فارسي نوشتن در نرم افزار فتوشاپ و رفع مشکل آن

فتوشاپ ,مي ,ها ,نرم ,افزار ,يادگيري ,نرم افزار ,است که ,مي توانيد ,هاي مختلف ,آن ها ,براي يادگيري فتوشاپ

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


pedarandpesar4 كاملترين مرجع تخصصي پایان نامه ، پروژه ، مقاله ghabekhchubi آکادمی کی پاپ تور لحظه آخری 18486339 غصه نخور وبلاگ توسعه خبری رهام نیوز nilofarc ویندوز 10